Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του βιβλίου «Πίστεψε με...».


Η ομάδα και σελίδα μας Βιβλιοψίθυροι (Bookaholic Thoughts) και οι Εκδόσεις Ψυχογιός, κληρώνουν ένα αντίτυπο του νέου Ψυχολογικού θρίλερ «Πίστεψέ με» του συγγραφέα Τζ.Π.Ντιλέϊνι, ο οποίος μας είχε συναρπάσει με το προηγούμενο βιβλίο του με τον τίτλο «Το προηγούμενο κορίτσι», που έγινε Best Seller σε πολλές χώρες.


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Like και Share (δημόσιο),  στη σελίδα του διαγωνισμού.

✅ Ένα σχόλιο κάτω από τον διαγωνισμό.

Like στην σελίδα Εκδόσεις Ψυχογιός καθώς και στην σελίδα μας  Βιβλιοψίθυροι (Bookaholic Thoughts.

✅ Να είστε η να γίνετε μέλος στην ομάδα μας Βιβλιοψίθυροι (Bookaholic Thoughts)Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 16/4.

Καλή επιτυχία σε όλους ‼️ 🎁🎉🎊


📘 Περίληψη βιβλίου 📘

Η Κλερ, Βρετανίδα ηθοποιός στη Νέα Υόρκη χωρίς πράσινη κάρτα, χρειάζεται δουλειά και λεφτά για να επιβιώσει. Και βρίσκει και τα δύο. Αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο που θα περίμενε κανείς.

Συμφωνεί να χρησιμεύσει ως δόλωμα για λογαριασμός μιας εταιρείας δικηγόρων που αναλαμβάνει διαζύγια. Αποστολή της είναι να παγιδεύει συζύγους που απατούν τις γυναίκες τους, καταγράφοντας τις ερωτικές προτάσεις τους. Οι κανόνες; Να μη ρίχνεται εκείνη στο υποψήφιο θύμα∙ να του κάνει ξεκάθαρο ότι είναι διαθέσιμη, αλλά να περιμένει την πρόταση από εκείνον και όχι το αντίστροφο. Η εταιρεία αναζητά αποδεικτικά στοιχεία, όχι εξαναγκασμό. Εξάλλου, οι αθώοι δεν έχουν τίποτε να κρύψουν.

Και τότε το παιχνίδι αλλάζει.

Όταν η γυναίκα ενός από τους στόχους της Κλερ δολοφονείται άγρια, η αστυνομία είναι σίγουρη ότι ο σύζυγος είναι ο θύτης∙ έτσι, για να τον πιάσει προτού σκοτώσει ξανά, αναθέτει στην Κλερ να τον κάνει να ομολογήσει. Η Κλερ μπορεί να τα καταφέρει. Είναι εξαιρετική στο να μιμείται κάποια που δεν είναι, να υιοθετεί μια νέα φωνή και ταυτότητα. Για μια γυναίκα που είναι κορυφή στην τέχνη της χειραγώγησης, πόσο δύσκολο είναι να παγιδεύσει έναν δολοφόνο;

Όμως τελικά ποιος είναι το δόλωμα και ποιος το θύμα;
✒️ Έγραψαν για το βιβλίο ✒️

«Ένα συναρπαστικό ανάγνωσμα που επαναπροσδιορίζει την έννοια του αναξιόπιστου αφηγητή […] Η ιδέα από το Κορίτσι που εξαφανίστηκε σε μια πλούσια, καλοδουλευμένη εκδοχή της».
-BOOKLIST-📃 Βιογραφικό συγγραφέα 📃


«Το προηγούμενο κορίτσι», είναι το πρώτο ψυχολογικό θρίλερ του Τζ. Π. Ντιλέινι, ψευδώνυμο συγγραφέα ο οποίος έχει υπογράψει στο παρελθόν αρκετές μεγάλες επιτυχίες με διαφορετικά ονόματα. Τα δικαιώματα του βιβλίου έχουν πουληθεί σε 35 χώρες. Πρόκειται να μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ.

           🎥 Promo video του βιβλίου📘
📖 Διαβάστε ένα απόσπασμα εδώ 📖

© Bookaholic Thoughts 2019