Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

The Walking Dead - Η Άνοδος του Κυβερνήτη (2ο μέρος) - Kirkman Robert, Bonansinga Jay

The Walking Dead - Η Άνοδος του Κυβερνήτη (2ο μέρος)
 Kirkman Robert, Bonansinga Jay
Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής


ISBN: 978-960-620-759-4
Αρ. Σελίδες: 320
Ημ. Έκδοσης: 23/11/2018

Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορίας του Κυβερνήτη!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Robert Kirkman παρουσιάζει το 4o βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων The Walking Dead!

Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, Η Άνοδος του Κυβερνήτη, παρακολουθήσαμε την πορεία του Φίλιπ Μπλέικ από το ξεκίνημα της ζοφερής επιδημίας των ζόμπι μέχρι τη στιγμή που αυτοανακηρύχθηκε ηγέτης της μικρής περιτειχισμένης πόλης του Γούντμπερι.
Στο δεύτερο βιβλίο, Ο Δρόμος προς το Γούντμπερι, μια αθώα ταξιδιώτισσα, η Λίλι Κολ, έφτασε στο Γούντμπερι και βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βίαιη και διεστραμμένη δικτατορία του Φίλιπ Μπλέικ.
Στο τρίτο βιβλίο, Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Πρώτο, αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κόμικς και την τηλεοπτική σειρά, όπως ο Ρικ, η Μισόν και ο Γκλεν, έφτασαν στο Γούντμπερι και ανακάλυψαν τα σκοτεινά μυστικά του Κυβερνήτη.
Στο τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς, The Walking Dead: Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Δεύτερο, ο Ρικ και ο Κυβερνήτης θα δώσουν την τελική μάχη. Αυτό το συγκλονιστικό φινάλε θα σας μείνει αξέχαστo.

Ακόμη κι αν δε γνωρίζετε το παραμικρό για το The Walkind Dead, τα βιβλία διαβάζονται αυτόνομα και είναι μια πρώτης τάξεως εισαγωγή στο #1 παγκόσμιο φαινόμενο της σύγχρονης pop κουλτούρας αυτή τη στιγμή!

______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Bell