Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Άβαθαρ: Χρονικά ενός απόκληρου" του Αλκιβιάδη Χαλκιώτη


Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Λυκόφως για την προσφορά τους και που βρίσκονται κοντα στην ομαδα μας.

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:05, 21/01/2018 και ανέδειξε την παρακάτω νικήτρια:

Chrisanthy Sotiropoulou
 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007329247710
Συγχαρητήρια στην νικήτρια και καλοδιάβαστο το βιβλίο!

Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:

 

Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ της στο FB

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι εκδόσεις Λυκόφως προσφέρουν, για τα μέλη μας, ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Άβαθαρ: Χρονικά ενός απόκληρου" του Αλκιβιάδης Χαλκιώτης , ένα βιβλίο φαντασίας.
 
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 20/01/2018 23:59, μόνο για κατοίκους Ελλάδας.
Άβαθαρ: Χρονικά ενός απόκληρου
Αλκιβιάδης Χαλκιώτης

ISBN: 978-618-5095-07-9
Σελίδες: 610
Ημ. Έκδοσης: 11/2014

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σας αρέσουν οι ιστορίες με πρωταγωνιστές αντι-ήρωες; Εάν ναι, τότε θα λατρέψετε τον Άβαθαρ, τον πρωταγωνιστή στο ομώνυμο μυθιστόρημα ηρωικής-επικής φαντασίας του Αλκιβιάδη Χαλκιώτη, με τίτλο «Άβαθαρ – Χρονικά ενός απόκληρου».
Ο συγγραφέας, που έχει φιλοτεχνήσει το εξώφυλλο και το artwork του βιβλίου, μας εξιστορεί τις περιπέτειες ενός αυτοεξόριστου ξωτικού από την Αβάσιλ, που αντιμετωπίζει καθημερινά τους «δαίμονες» του παρελθόντος του. Σε μια προσπάθεια λύτρωσης από τον ίδιο του τον εαυτό, ο Άβαθαρ και οι συνοδοιπόροι του θα ανακαλύψουν αλήθειες που θα αλλάξουν την αντίληψή τους για όσα ήξεραν μέχρι τότε.
Ο Άβαθαρ μας συστήνεται μέσω ενός διαλόγου με τη συνοδοιπόρο του στην περιπέτειά του, την Ντενάρλια: «Φαίνεται πως θα πρέπει να κάνεις αυτό που αυτήν την στιγμή αδυνατώ, να με σκοτώσεις και να με απαλλάξεις από τον δαίμονα που φωλιάζει μέσα μου. Πριν όμως τρυπήσεις την καρδιά μου με το σπαθί της αγαπημένης μου αδελφής, θα ήθελα πρώτα να σου πω την ιστορία μου. Εξάλλου είναι δικαίωμα ενός μελλοθάνατου να ζητήσει μια τελευταία χάρη, έτσι δεν είναι; Α, πού είναι όμως οι τρόποι μου;! Καταρχάς να συστηθώ. Το όνομά μου είναι Άβαθαρ, που στη διάλεκτο της φυλής μου σημαίνει Νεκρή Φλόγα. Γιατί, μικρό μου κοράκι, ίσως είμαι νεκρός από καιρό και αρνούμαι να το παραδεχτώ. Οπότε επίτρεψέ μου να πω την ιστορία μου για πρώτη φορά από τότε που αυτοεξορίστηκα και μετά μπορείς να με σκοτώσεις. Άκουσε λοιπόν προσεκτικά, τα χρονικά ενός απόκληρου.»
______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Λυκοφως.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας (αν δεν είναι στην ομάδα μας, κάντε κλικ επάνω δεξία "Προσθήκη Μελών")  στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα.

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Άβαθαρ: Χρονικά ενός απόκληρου" του Αλκιβιάδη Χαλκιώτη

  Καλή επιτυχία σε όλους