Κλήρωση: Δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου "Το άγαλμα στη σοφίτα" - Πασχαλία Τραυλού

Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Διόπτρα για την προσφορά τους και που βρίσκονται πάντα κοντα στην ομαδα μας!

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:13, 13/11/2017 και ανέδειξε τους παρακάτω νικητές:
 

&
 

Συγχαρητήρια στους νικητές και καλοδιάβαστο το βιβλίο!

Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ τους στο FB
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν, για τα μέλη μας, δύο (2) αντίτυπο του βιβλίου   "Το άγαλμα στη σοφίτα" - Πασχαλία Τραυλού, ένα ανθρώπινο λάθος, ένα ψέμα, γεννά ένα μυστικό που δεν έπρεπε να βγει ποτέ στην επιφάνεια μα οι αστάθμητοι παράγοντες πάντα υπάρχουν στη ζωή για να εξυφαίνουν το τραγικό δίχτυ όπου παγιδεύονται οι άνθρωποι.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 12/11/2017 23:59,
μόνο για κατοικους Ελλάδας.

Το άγαλμα στη σοφίτα - Πασχαλία Τραυλού

ISBN: :  978-960-605-291-0
Αρ. Σελίδες: 640
Ημ. Έκδοσης: 25/10/2017


Λίγα λόγια για το βιβλίο
«Κανείς δεν αγγίζει το άγαλμα», ήταν η αυστηρή οδηγία του Γερμανού γλύπτη Καρλ Λούντβιχ στην οικονόμο του Φρίντα. Με κανέναν δεν είχε μοιραστεί ως το 1970 την ιστορία του φημισμένου του έργου. Ώσπου ένας φόνος στη Στρατονίκη Χαλκιδικής γίνεται αιτία να αποκαλυφθεί μια αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα.

Το λάθος της Εβραίας Άννας να παντρευτεί τον Λουκά την εποχή του Εμφυλίου και το σφάλμα του άντρα της να  προδώσει για χάρη της τα ιδανικά του, το ανομολόγητο μυστικό του Καρλ Λούντβιχ και τα «γράμματα στον άλλο του εαυτό» όταν υπηρετούσε στο Άουσβιτς υφαίνουν τον ιστό μιας σκληρής ιστορίας μες στην οποία ο έρωτας καταλήγει να είναι ταυτόχρονα τιμωρία και κάθαρση. 

Ένα βιβλίο που τιμά την ανθρωπιά, την ειρήνη και την τέχνη μέσα στις συμπληγάδες του πολέμου.

Πάντα αναρωτιόμουν πώς θα έγραφα με τωρινή οπτική κάποιο από τα παλιά μου βιβλία… Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί μια πλήρως αναθεωρημένη έκδοση του μυθιστορήματος Τα Ρόδα της Σιωπής. Έκοψα, έραψα, μεταποίησα και, στο τέλος, διαμορφώθηκε Το Άγαλμα στη Σοφίτα, μια ιστορία ίδια μα με ολοκαίνουριο λογοτεχνικό περίβλημα. Πασχαλία Τραυλού

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα. 
Καλή επιτυχία! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η άποψη της Νάντιας Βαβάση για τα "Αστέρια στην άμμο" της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη