Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Γέρση. Είσαι το κόκκινο στη αίμα μου" της Αργυρώ Μαργαρίτη από τις εκδόσεις Ψυχογιός.


Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Ψυχογιός που είναι κοντα στην ομαδα μας και τα μέλη μας, προσφέροντας  ένα αντίτυπο του βιβλίου "Γέρση. Είσαι το κόκκινο στη αίμα μου" της Αργυρώ Μαργαρίτη

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:01, 05/06/2017 και ανέδειξε την παρακάτω νικήτρια:


Maria TsagaliΣυγχαρητήρια και καλοδιάβαστο το βιβλίο!


Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ της στο FB

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Οι εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν, για τα μέλη μας, ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου Γερση, είσαι το κόκκινο στο αίμα μου της Αργυρω Μαργαρίτη, ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα για τις ημέρες αίγλης και δόξας της Σμύρνης πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 04/06/2017 23:59.


Γερση, είσαι το κόκκινο στο αίμα μου-Αργυρω Μαργαρίτη
 
Ημ. Έκδοσης : 27/04/2017
Σελίδες : 568
ISBN: 978-618-01-1903-9

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας έρωτας παραμυθένιος το μυθιστόρημα αυτό, μπερδεμένος στις κλωστές της Ιστορίας, τότε που θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές της προδοσίας, τη δύναμη της φωτιάς.

Σαν τα παραμύθια της Χαλιμάς, οι ζωές μπερδεύονται με το καβουρντισμένο κύμινο και το πετιμέζι, Ρωμιοί και Τούρκοι, κιμπάρηδες και ραχατλήδες, ηγέτες ξιπασμένοι, ανίκανοι, παθιασμένοι, αδιάφοροι. Ο χορός των ζεϊμπέκηδων, οι ατμοί του χαμάμ, τα προσκοπάκια στο Αϊδίνι, μυστικά και καταχωνιασμένες αμαρτίες, προδοσίες, φονικά, ένα γυμνό κορίτσι κρεμασμένο ανάποδα, ο Αχέροντας να καταπίνει φαντάρους, στην Αλμυρά Έρημο να ξεραίνονται οι κόκκινες μηλιές, οι ατμοί του χαμάμ να θολώνουν τις ζωγραφιές.

Η Γέρση μεγάλωσε στη Σμύρνη, αρχοντοπούλα αναντάμ μπαμπαντάμ, στη θωριά της σου κοβόταν η ανάσα. Περήφανη και ξιπασμένη, μαστίγωνε τις δούλες της μπας και τις κάνει φιλενάδες. Λουζόταν στο χαμάμ, όταν την είδαν ξαφνικά τα δυο καρντάσια, ο Γιώργης κι ο Σελίμ, κι ήρθε ο έρωτας να σπαράξει τη σάρκα, να ξεπαστρέψει, να μαγέψει.

«Τι είμαι για σένανε, Γιώργη Καραδάμογλου; Αυτό μόνο… πρέπει να ξέρω…»

Το άλογο χρεμέτισε χτυπώντας την οπλή του σε μια πέτρα που εξείχε, ο αμαξάς τράβηξε τα γκέμια. Ο Γιώργης έχωσε τα μάτια στα τσίνορά της, ζυγίστηκε πάνω τους, ισορρόπησε, κρεμάστηκε. Βούλιαξε στο υγρό βλέμμα, φοβήθηκε μη γίνει δάκρυ και τον πνίξει, τσούλησε στην κατηφόρα της μύτης να σωθεί, χώθηκε στα ρουθούνια να ρουφήξει την οσμή της. Στα χείλη παραδόθηκε. Τα λευκά της δόντια τον γεμίσανε πληγές καθώς θυμήθηκε τη νύχτα τους. Εδώ που φτάσανε, δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να της πει την αλήθεια. Πήρε το χέρι της, έσκυψε κι απόθεσε στη φούχτα της ένα φιλί.

«Εσύ, ομορφιά μου, είσαι το κόκκινο στο αίμα μου…»

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις εκδόσεις Ψυχογιος
_________________________________
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής: 
 
Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Γέρση. Είσαι το κόκκινο στη αίμα μου" της Αργυρώ Μαργαρίτη από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Καλή επιτυχία!
Share:

Διαβαστε την αποψη μας

Βάλτε το email σας:

Προσφατες Αναρτησεις

Δημοφιλεις Αναρτησεις

Αρχειο Αναρτησεων

Copyright © Bookaholic Thoughts | Powered by Blogger

Design by Anastasia Perrou