Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Tο συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ)" - Margaret P. Dalkour

Ευχαριστουμε την Κα  Margaret P. Dalkour & τις εκδόσεις Πηγή για την προσφορά του ενός αντίτυπου του νέου βιβλίου "Το συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ)"

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:05, 16/02/2018 και ανέδειξε την παρακάτω νικήτρια:
Maria Emmanouilidou

Συγχαρητήρια στην νικήτρια και καλοδιάβαστο το βιβλίο!

Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:

https://youtu.be/YE0wmLAFslA

H νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ της στο FB

Ευχαριστουμε όλους όσους πήραν μέρος !

 ______________________________

Η Margaret P. Dalkour προσφέρει, για τα μέλη μας, ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Το συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ)" από τις εκδόσεις Πηγή , που έρχεται να προσφέρει στον αναγνώστη ένα παράθυρο σε άλλα δεδομένα, μετατρέποντας τον σε ταξιδευτή του νου που τολμά να ακροβατήσει πάνω σε άγνωστα κοσμικά μοτίβα που μόνο η ανθρώπινη υπέρβαση ή η παράνοια - σύμφωνα με τις ισχύουσες κλασσικές απόψεις - μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 15/02/2018 23:59, μόνο για κατοίκους Ελλάδας.


Και μην ξεχνάτε στις 17/02/2018 στις 18:00 σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά , στο Polis Art Cafe που θα γίνει η 1η παρουσίαση για το νέο βιβλίο της Margaret P. Dalkour !!


 Tο συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ)
Margaret P. Dalkour

ISBN: 978-618-5231-88-0
Αρ. Σελίδες: 384
Ημ. Έκδοσης: 22/12/2017


Λίγα λόγια για το βιβλίο
 

Είχε έρθει πια η μεγάλη στιγμή για τον Frank Winders ν' αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Όσο κι αν είχε κλειδώσει τα βιώματα και τις εμπειρίες του στο υπόγειο του νου του, με την ταμπέλα Συνειδητό Ονείρεμα, εκείνα τώρα έσπρωχναν με βία να βγουν προς τα έξω! Το απόκοσμο τεχνούργημα που είχε παραλάβει με τόσο μυστηριώδη τρόπο, είχε ταξιδέψει μέσα από πολύπλοκες κι εξωτικές χρονικές σήραγγες, με τους πιο παράδοξους κι ανέλπιστους ταχυδρόμους, για να φτάσει στα χέρια του... 
Ένα δεύτερο γράμμα, θα αποκάλυπτε πως το ταξίδι του σ' αυτές τις τρεις παράλληλες πραγματικότητες, όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά αυτή τη φορά το αποδεικτικό εισιτήριο είχε πάνω την ίδια την υπογραφή του! Μια υπογραφή που είχε τοποθετηθεί εκεί απ' τον ίδιο σχεδόν εκατό χρόνια από τη γέννησή του! Όσο για τον αποστολέα... μερικές φορές, εκ των πραγμάτων, ο ανθρώπινος νους είναι αναγκασμένος να διευρυνθεί και να αποδεχθεί πως αυτό που αποκαλεί ΑΔΥΝΑΤΟ όντως συμβαίνει!

Είναι δυνατόν το μέλλον να διαμορφώνει το παρελθόν; Μπορεί το παρόν να εξελίσσεται ταυτόχρονα και προς τις δύο κατευθύνσεις του Χρόνου; Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ξεδιπλώνουν σταδιακά μια υπερκόσμια συνωμοσία που στέκεται πάνω και πέρα απ' την ανθρώπινη διάνοια, καταλύοντας κάθε συμβατή αντίληψη περί υλικής πραγματικότητας! 

Το "Συννεφόδεντρο" έρχεται να προσφέρει στον αναγνώστη ένα παράθυρο σε άλλα δεδομένα, μετατρέποντας τον σε ταξιδευτή του νου που τολμά να ακροβατήσει πάνω σε άγνωστα κοσμικά μοτίβα που μόνο η ανθρώπινη υπέρβαση ή η παράνοια - σύμφωνα με τις ισχύουσες κλασσικές απόψεις - μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Πηγή.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας (αν δεν είναι στην ομάδα μας, κάντε κλικ επάνω δεξία "Προσθήκη Μελών") στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα.

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Tο συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ)" - Margaret P. DalkourΚαλή επιτυχία σε όλους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η άποψη της Νάντιας Βαβάση για τα "Αστέρια στην άμμο" της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη