Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Ένα τραγούδι για το αύριο" της Άλις Πίτερσον

 

Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Ψυχογιος για την προσφορά τους για το βιβλίο "Ένα τραγούδι για το αύριο Άλις Πίτερσον" και που βρίσκονται κοντα στην ομαδα μας.


Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:00, 10/02/2018 και ανέδειξε την παρακάτω νικήτρια:
Niki Papagianni


Συγχαρητήρια στην νικήτρια και καλοδιάβαστο το βιβλίο!


Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:H νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ της στο FB


Οι εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν, για τα μέλη μας, ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Ένα τραγούδι για το αύριο" της Άλις Πίτερσον, ένα βιβλίο βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και της αγάπης.


Για να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο κλικ εδώ--->  https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1005349/ena-tragoydi-gia-to-ayrio

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 09/02/2018 23:59, μόνο για κατοίκους Ελλάδας.
Ένα τραγούδι για το αύριο
Άλις Πίτερσον

Μεταφραστής: Αργυρίου Αναστάσιος

ISBN: 978-618-01-2359-3
Σελίδες: 424
Ημ. Έκδοσης:
25/01/2018

Λίγα λόγια για το βιβλίο
 

Ο Τομ ερωτεύτηκε την Άλις τη στιγμή που την αντίκρισε. Συνειδητοποίησε ότι δε θα ήταν καθόλου εύκολο να είναι μαζί της, αλλά η Άλις είναι γεμάτη ενέργεια, ένας ήλιος που λάμπει στον κατά τ’ άλλα συνηθισμένο κόσμο του. 

Κάποιοι μπορεί να βλέπουν την Άλις και να νομίζουν ότι έχει τα πάντα στη ζωή της. Όμως, η Άλις ξέρει ότι δεν είναι σαν τις άλλες γυναίκες. Η ζωή της είναι περίπλοκη, απρόβλεπτη, δύσκολη. Αλλά δεν της αρέσει ο οίκτος. Το μόνο που θέλει να κάνει, το μόνο που ήθελε ποτέ, είναι να τραγουδάει. 

Στην Άλις έχουν πει να μην ακολουθεί τα όνειρά της. Το ίδιο και στον Τομ. Αλλά όταν η μοίρα τους έχει ήδη φερθεί σκληρά, είναι ώρα να σταματήσουν να ακούν τους άλλους και να ακολουθήσουν μόνο την καρδιά τους.
______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας (αν δεν είναι στην ομάδα μας, κάντε κλικ επάνω δεξία "Προσθήκη Μελών") στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα.

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Ένα τραγούδι για το αύριο" της Άλις ΠίτερσονΚαλή επιτυχία σε όλους!