Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Tο συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ) - Margaret P. Dalkour


Tο συννεφόδεντρο (Η μήτρα του Κακού ΙΙ)
Margaret P. Dalkour

ISBN: 978-618-5231-88-0
Αρ. Σελίδες: 384
Ημ. Έκδοσης: 22/12/2017Νέο Update:
Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη και μπορείτε να το παραγγείλετε από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας ή μπαίνετε στη σελίδα του εκδοτικού οίκου εδώ . Η Margaret Dalkour είχε την ευγενή καλοσύνη να μοιραστεί μέσα από το Bookaholic Thoughts το εξώφυλλο του δεύτερου (και τελευταίου) μέρους από τη συνέχεια "Η μήτρα του Κακού" που σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία.

Για ακριβή ημερομηνία μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώσουμε!

Μέχρι τότε  πάρτε μια "γεύση" από το νέο βιβλίο της ...


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είχε έρθει πια η μεγάλη στιγμή για τον Frank Winders ν' αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Όσο κι αν είχε κλειδώσει τα βιώματα και τις εμπειρίες του στο υπόγειο του νου του, με την ταμπέλα Συνειδητό Ονείρεμα, εκείνα τώρα έσπρωχναν με βία να βγουν προς τα έξω! Το απόκοσμο τεχνούργημα που είχε παραλάβει με τόσο μυστηριώδη τρόπο, είχε ταξιδέψει μέσα από πολύπλοκες κι εξωτικές χρονικές σήραγγες, με τους πιο παράδοξους κι ανέλπιστους ταχυδρόμους, για να φτάσει στα χέρια του... Ένα δεύτερο γράμμα, θα αποκάλυπτε πως το ταξίδι του σ' αυτές τις τρεις παράλληλες πραγματικότητες, όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά αυτή τη φορά το αποδεικτικό εισιτήριο είχε πάνω την ίδια την υπογραφή του! Μια υπογραφή που είχε τοποθετηθεί εκεί απ' τον ίδιο σχεδόν εκατό χρόνια από τη γέννησή του! Όσο για τον αποστολέα... μερικές φορές, εκ των πραγμάτων, ο ανθρώπινος νους είναι αναγκασμένος να διευρυνθεί και να αποδεχθεί πως αυτό που αποκαλεί ΑΔΥΝΑΤΟ όντως συμβαίνει!

Είναι δυνατόν το μέλλον να διαμορφώνει το παρελθόν; Μπορεί το παρόν να εξελίσσεται ταυτόχρονα και προς τις δύο κατευθύνσεις του Χρόνου; Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ξεδιπλώνουν σταδιακά μια υπερκόσμια συνωμοσία που στέκεται πάνω και πέρα απ' την ανθρώπινη διάνοια, καταλύοντας κάθε συμβατή αντίληψη περί υλικής πραγματικότητας! Το "Συννεφόδεντρο" έρχεται να προσφέρει στον αναγνώστη ένα παράθυρο σε άλλα δεδομένα, μετατρέποντας τον σε ταξιδευτή του νου που τολμά να ακροβατήσει πάνω σε άγνωστα κοσμικά μοτίβα που μόνο η ανθρώπινη υπέρβαση ή η παράνοια - σύμφωνα με τις ισχύουσες κλασσικές απόψεις - μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.


Share:

Διαβαστε την αποψη μας

Βάλτε το email σας:

Προσφατες Αναρτησεις

Δημοφιλεις Αναρτησεις

Αρχειο Αναρτησεων

Copyright © Bookaholic Thoughts | Powered by Blogger

Design by Anastasia Perrou