Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Κλήρωση: Δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου "Ανθρώπινα λείψανα" της Elizabeth Haynes


Οι εκδόσεις Gema προσφέρουν, για τα μέλη μας, δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου "Ανθρώπινα λείψανα" της Elizabeth Haynes , ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, ύμνος σε όλους τους μοναχικούς ανθρώπους. Αγγίζει τους πιο σκοτεινούς μας φόβους, δείχνοντας μας πόσο ευάλωτοι είμαστε όταν ζούμε μόνοι- και πόσο εύκολα η ζωή των καθημερινών ανθρώπων μπορεί να διαλυθεί χωρίς κανείς να πάρει είδηση.
 
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 23/12/2017 23:59, μόνο για κατοίκους Ελλάδας. 
Ανθρώπινα λείψανα - Elizabeth Haynes
Μεταφραστής: Έφη Φρυδά


ISBN: 978-960-6893-36-0
Αρ. Σελίδες: 418
Ημ. Έκδοσης: n/a
Λίγα λόγια για το βιβλίο

H Άναμπελ, αναλυτής της αστυνομίας, ανακαλύπτει ένα πτώμα σε αποσύνθεση στο διπλανό της σπίτι, σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί ότι κανείς, ούτε και η ίδια, δεν έχει προσέξει ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

Αισθάνεται υποχρεωμένη να ερευνήσει, και παρά την έλλειψη ενδιαφέροντος των συναδέλφων της, βρίσκει στοιχεία που δείχνουν ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι συνηθισμένες στην πόλη της. Πλέον είναι πεπεισμένη ότι είναι στα ίχνη ενός δολοφόνου, αναγκασμένη να αντιμετωπίσει και τους δικούς της δαίμονες.
______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Gema.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας (αν δεν είναι στην ομάδα μας, κάντε κλικ επάνω δεξία "Προσθήκη Μελών")   στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα. 

Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!