Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Η Μαργαρίτα και η θάλασσα " της Μιχαέλα Αντωνίου
Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Mamaya για την προσφορά τους και που βρίσκονται κοντα στην ομαδα μας.

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:05, 27/11/2017 και ανέδειξε την παρακάτω νικήτρια:
Γεωργία Βαρύτη

Συγχαρητήρια στην νικήτρια και καλοδιάβαστο το βιβλίο!

Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ τους στο FB


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι εκδόσεις Mamaya προσφέρουν, για τα μέλη μας, ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Η Μαργαρίτα και η θάλασσα" της Μιχαέλα Αντωνίου, μια καταιγιστική περιπέτεια µε ανατροπές, απρόοπτα αλλά και χιούµορ. Και µε µια αθεράπευτα ροµαντική ηρωίδα, µπλεγµένη σε µια ιστορία που είναι σίγουρο ότι την ξεπερνά.
 


Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 26/11/2017 23:59, μόνο για κατοίκους Ελλάδας. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Μαργαρίτα και η θάλασσα Μιχαέλα Αντωνίου

ISBN: 978-618-5224-27-1
Αρ. Σελίδες: 384
Ημ. Έκδοσης: 13/06/2017

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ανδρος, 28 Ιουνίου 2003

Σε ένα από τα πιο επιβλητικά αρχοντικά του νησιού, γαντζωµένο σ’ έναν βράχο πάνω απ’ τη θάλασσα, η Μαργαρίτα Τριάντη ξυπνά δίπλα σε έναν δολοφονηµένο άνδρα. Πριν από λίγες µέρες, είχε πρόθυµα συµφωνήσει να συµµετάσχει στα γυρίσµατα ενός τηλεοπτικού σίριαλ, που θέµα του θα είχε την πιο ταραγµένη και ζοφερή περίοδο της ζωής της. Όλα τα στοιχεία κραυγάζουν την ενοχή της, ωστόσο αυτή δε θυµάται απολύτως τίποτα.

Μέσα στο ειδυλλιακό καλοκαιρινό τοπίο, η Μαργαρίτα θα ανακαλύψει ότι ο κόσµος του θεάµατος δεν είναι τόσο λαµπερός όσο φαίνεται, κι ότι όλοι κρύβουν µικρά ή µεγάλα µυστικά. Σαν να µην έφταναν όλα αυτά, την υπόθεση έρχεται να διαλευκάνει ο υπαστυνόµος ∆ενδρινός, ένας άνδρας που είχε µπει στη ζωή της σαν σίφουνας, έφερε τα πάνω κάτω κι εξαφανίστηκε το ίδιο απότοµα. Τα πάντα γύρω της ένα µπερδεµένο κουβάρι. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκληµα; Και ποιος προσπαθεί να εµπλέξει τη Μαργαρίτα σε αυτή τη σκοτεινή ιστορία;

______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Mamaya.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας (αν δεν είναι στην ομάδα μας, κάντε κλικ επάνω δεξία "Προσθήκη Μελών")   στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα. 
 

Καλή επιτυχία! 

Share:

Διαβαστε την αποψη μας

Βάλτε το email σας:

Προσφατες Αναρτησεις

Δημοφιλεις Αναρτησεις

Αρχειο Αναρτησεων

Copyright © Bookaholic Thoughts | Powered by Blogger

Design by Anastasia Perrou