Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Οι δρόμοι της βροχής - Ελευθερία Χατζοπούλου

Οι δρόμοι της βροχής - Ελευθερία Χατζοπούλου

ISBN:  978-618-01-2188-9
Αρ. Σελίδες: n/a
Ημ. Έκδοσης: 09/11/2017


Λίγα λόγια για το βιβλίο

 Τρεις γυναίκες, ακολουθώντας διαφορετικό δρόμο η κάθε μία ή μήπως εν αγνοία τους τον ίδιο, συναντιούνται το 1922, στη Θεσσαλονίκη.


 Η Σουμέλα, η Πόντια, και η Βερονίκη, η Αρμένισσα, κουβαλούν το προσωπικό τους δράμα και το φορτίο της γενοκτονίας των συμπατριωτών τους. Η Γιασεμή, η Θρακιώτισσα, φτάνει στη Σαλονίκη έχοντας στα σπλάχνα της τον καρπό του βιασμού της από έναν Τούρκο. Η Κατοχή και ο Εμφύλιος αφήνουν καινούργια οδυνηρά σημάδια στη ζωή της, ξυπνούν όμως και τις τύψεις της για μυστικά που ποτέ δεν ξεστόμισε. Θα αφήσει τη ζωή να κινεί τα νήματα ερήμην της ή θα καταφέρει να την αλλάξει; Τι θα συμβεί όταν έπειτα από χρόνια αποφασίσει να βγάλει από τα ντουλάπια της ψυχής της σκελετούς και δαίμονες;


Ένα ταξίδι γεμάτο τραύματα και μυστικά, αγάπες, έρωτες και απουσίες, συναντήσεις που καθορίζονται από την ιστορία και τη μοίρα. Ένα μυθιστόρημα όπου τα γεγονότα και οι καταστάσεις ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων, δημιουργούν όμως ευκαιρίες και διεξόδους για να βγουν από τη δίνη όπου τους έριξαν.
______________

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.


Share:

Διαβαστε την αποψη μας

Βάλτε το email σας:

Προσφατες Αναρτησεις

Δημοφιλεις Αναρτησεις

Αρχειο Αναρτησεων

Copyright © Bookaholic Thoughts | Powered by Blogger

Design by Anastasia Perrou