Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Η τέταρτη πόρτα" - Paul Halter

 
Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Διόπτρα για την προσφορά τους και που βρίσκονται πάντα κοντα στην ομαδα μας!

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:10, 05/11/2017 και ανέδειξε την παρακάτω νικήτρια:
 

Συγχαρητήρια στην νικήτρια και καλοδιάβαστο το βιβλίο!

Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:

Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ τους στο FB
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν, για τα μέλη μας, ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου   "Η τέταρτη πόρτα" - Paul Halter, διότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Μια υποτίθεται στοιχειωμένη σοφίτα θα γίνει το μέρος όπου θα συμβεί μια από τις πιο εντυπωσιακές δολοφονίες όλων των εποχών.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 04/11/2017 23:59. Η τέταρτη πόρτα - Paul Halter
Μεταφραστής:Τατιάνα Γαλάτουλα


ISBN: : 978-960-605-287-3
Αρ. Σελίδες: 264
Ημ. Έκδοσης: 11/10/2017


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι συμβαίνει στην οικία των Ντάρνλι; Μέσα από την τελευταία πόρτα της σοφίτας, που είναι ανοιχτή, διακρίνεται μια λάμψη περίεργη, καθηλωτική, που φωτίζει τα λευκά πορσελάνινα πόμολα στις άλλες τρεις πόρτες. Κάποιοι ακούν μυστηριώδεις ήχους βημάτων… Όλοι πιστεύουν ότι το δωμάτιο είναι στοιχειωμένο από το πνεύμα της Έλενορ Ντάρνλι, που πριν από χρόνια βρήκε εκεί τραγικό θάνατο.  Οι Λάτιμερ δεν διστάζουν να εγκατασταθούν στο σπίτι των Ντάρνλι. Η Άλις Λάτιμερ, μέντιουμ, επιδιώκει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Έλενορ, που φαίνεται ότι διψάει για εκδίκηση. Ο σύζυγός της, ο Πάτρικ Λάτιμερ, δέχεται να περάσει μια νύχτα στο δωμάτιο, για να αποδείξει ότι δεν είναι στοιχειωμένο. Η πόρτα κλείνει πίσω του και σφραγίζεται με βουλοκέρι. Όταν όμως ανοίγει, εντοπίζεται εκεί το πτώμα ενός άλλου άντρα. Οι σφραγίδες είναι άθικτες· η πόρτα δεν έχει παραβιαστεί. Πού είναι ο Πάτρικ; Σε ποιον ανήκει το πτώμα που κείτεται στο πάτωμα;  Ένας άντρας πυροβολείται θανάσιμα στο γειτονικό σπίτι των Ουάιτ. Ο δολοφόνος φαίνεται ότι έχει διαφύγει, ωστόσο το απάτητο χιόνι τριγύρω δεν αφήνει καμία αμφιβολία… Ο επιθεωρητής Ντρου αναλαμβάνει να διαλευκάνει το μυστήριο. Ποιοι είναι οι δράστες; Πώς σχεδίασαν τις επιθέσεις τους; Και με ποιον τρόπο συνδέεται ο θρύλος του μάγου Χουντίνι με αυτή την ανεξήγητη ιστορία; Ο Paul Halter έχει χαρακτηριστεί «διάδοχος του John Dickson Carr», που θεωρείται ο μετρ του locked room mystery.

Το βιβλίο κυκλοφορει από τις Εκδόσεις Διόπτρα.
_________________________________ 

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής και προαιρετικά κάντε tag φίλους σας στην ανάρτηση που θα βρείτε στην ομάδα. 
 
Κλήρωση: Ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου "Η τέταρτη πόρτα" - Paul Halter


Καλή επιτυχία!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η άποψη της Νάντιας Βαβάση για τα "Αστέρια στην άμμο" της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη

Διαγωνισμός με δώρο τρία αντίτυπα του βιβλίου «Σασμός» του Σπύρου Πετρουλάκη.