Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Κλήρωση: Δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου Ο χορός των νεκρών του Βαγγέλη Γιαννίση


Ευχαριστουμε τις εκδόσεις Διόπτρα που προσέφεραν για μια ακόμη εβδομαδα είναι κοντα στην ομαδα μας και κυρίως στα μέλη μας, προσφέροντας  δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου Ο χορός των νεκρών - Βαγγέλη Γιαννίση

Η σημερινή κλήρωση πραγματοποιηθηκε στις 00:02, 29/05/2017 και ανέδειξε τους παρακάτω νικητές:

Τάσος Σαντοριναίος


Βίκυ Τερζίδου

Συγχαρητήρια στους νικητές και καλοδιάβαστο το βιβλίο!

Η κλήρωση καταγράφηκε με βίντεο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:
Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο προφιλ τους στο FB
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Οι εκδόσεις Διόπτρα προσφέρουν, για τα μέλη μας, δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου Ο χορός των νεκρών - Βαγγέλη Γιαννίση , με φόντο μια Σκανδιναβία παγωμένη, ο επιθεωρητής Άντερς φτάνει στα ίχνη ενός πληρωμένου δολοφόνου, ο οποίος έχει επιστρέψει στο Έρεμπρο για να πάρει εκδίκηση. 

Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες ημερες την Νάντια Βαβάση!


Ο χορός των νεκρών  Βαγγέλης Γιαννίσης

Ημερομηνία έκδοσης: 26/04/2017
Σελίδες: 312
ISBN:
978-960-605-262-0

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας άντρας επιστρέφει στο Έρεμπρο, σχεδόν τριάντα χρόνια αφότου έφυγε από τη γενέτειρά του, αποφασισμένος να φέρει εις πέρας μια τελευταία αποστολή. Μερικές ώρες αργότερα το κατακρεουργημένο σώμα ενός άλλου άντρα βρίσκεται στα παγωμένα νερά του ποταμού Σβαρτόν. Σύντομα η αστυνομία ανακαλύπτει όχι μόνο την ταυτότητα του θύματος, αλλά και το φρικιαστικό μυστικό που έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού του: ο συγκεκριμένος άντρας εμπλεκόταν σε ένα κύκλωμα παιδεραστών, ενώ το υπόγειό του είχε μετατραπεί στο κελί ενός αγοριού.
Ενός αγοριού που έχει εξαφανιστεί.
Σχεδόν μισό χρόνο μετά τα γεγονότα που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης παλεύει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Η αποκάλυψη μιας σπείρας παιδεραστών και ενός δολοφόνου αποφασισμένου να σκοτώσει τα μέλη της ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να βρει μπροστά του.
Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με τον μυστηριώδη άντρα με την κωδική ονομασία «Σαμαήλ», θα βρει απέναντί του έναν τρομακτικό εχθρό. Και θα ανακαλύψει μυστικά σχετικά με το παρελθόν της οικογένειάς του? μυστικά τα οποία θα ευχόταν να είχαν μείνει φυλακισμένα κάτω από τον πάγο της λήθης.

Το βιβλιο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.


Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τα βήματα μέσω της εφαρμογής:
 
Κλήρωση: Δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου Ο χορός των νεκρών του Βαγγέλη Γιαννίση


Καλή επιτυχία!